Lihme utökar och söker projektledare

Om jobbet

Vi utökar och söker nu ytterligare en ansvarsfull och serviceinriktad medarbetare till Lihme Research & Healthcare AB i Uppsala.

Verksamhetsbeskrivning

Lihme Research & Healthcare är ett företag som erbjuder tjänster inom klinisk forskning. Vi tillhandahåller tjänster inom projektledning, studiekoordinering, hantering av regulatoriska dokument i samband med studier, utbildning, kvalitetsuppföljning (monitorering och validering). Våra kunder är läkemedelsföretag, forskare, universitet och regioner. Drivs du av omväxling, eget ansvar och trivs i ett lite mindre företag med korta beslutsvägar, ta chansen att vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Till kommande uppdrag söker vi nu en person intresserad av forskningsstödjande arbete. Detta är en administrativ roll där arbetet utförs främst på vårt kontor i Uppsala men vissa delar utförs på sjukhus Sverige vilket kan innebära resor och övernattning i perioder.

Du kommer att ha ett stort eget ansvar över ditt arbete och dina uppdrag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet från hälso och sjukvården. Arbete med kvalitetsregister samt erfarenhet som forskningssjuksköterska är meriterande. Du behöver ha vana att hantera microsoft office-programmen, tala och skriva svenska obehindrat samt ha goda kunskaper i engelskaspråket. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och självständighet. Du är serviceinriktad, ansvarsfull, noggrann, har en god administrativ förmåga och trivs med självständigt arbete och eget ansvar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top